Loading...
Experts en H2020 2017-05-17T07:28:33+00:00

*Estadístiques calculades entre 3 intents

Experts en H2020

Només Europa i només a fons perdut

A ARISTOS som experts en programes europeus de R+D, especialment els programes HORIZON 2020 i Eurostars.
Només treballem en programes europeus i en ajuts a fons perdut.

Estratègia d'Innovació

Analitzem gratuïtament les teves idees i projectes per aconsellar-te com podrien tenir més possibilitats. El teu èxit serà el nostre!

Tu innoves i Aristos t'ajuda a orientar la teva proposta de la millor manera possible

Tot i que es tracti d’idees innovadores i de gran impacte, no tots els projectes encaixen a cada topic. Nosaltres dirigirem la teva proposta cap a l’instrument més adequat. …….

Més Info

Preparació de Propostes

Des d'ARISTOS ens encarreguem de tot el procés de preparació i lliurament de la proposta perquè tu no t'hagis de preocupar de res.

El nostre client és el líder del projecte

Et donem suport en la preparació i presentació de la teva proposta: selecció de la convocatòria més adequada, disseny general del projecte, recerca de socis, redacció, presentació i negociació del GA.

.

Més Info

Revisió de Propostes

¿Vas presentar el teu projecte i no ha estat finançat? T'ajudem a millorar la teva proposta per incrementar les teves possibilitats.

Torna a intentar-ho amb el nostre ajut!

Gràcies a la nostra gran experiència en redacció de projectes europeus podem ajudar-te a presentar una proposta millorada per optimitzar al màxim les teves possibilitats de resultar finançat.

..

Més Info

Servei Integral

T'ajudem oferint-te un servei integral perquè tu puguis dedicar-te només als aspectes més tècnics del projecte

Preocupa't només de la teva contribució d'expert

T’ajudem a cada pas del projecte: identificació de la idea, formació del consorci, preparació i presentació de la proposta, assistència a la preparació del Grant Agreement i gestió del projecte.

Més Info

Formació en H2020

Et formem perquè no et quedi cap dubte sobre com gestionar projectes de R+D+i i preparar una proposta d'èxit.

Segons les teves necessitats, t'oferim diverses alternatives

Oferim cursos oberts, formació in-house per a grups petits i coaching avançat destinat a la preparació i la gestió de projectes europeus. Perquè n’obtinguis un coneixement complert.

Més Info

Tens un projecte innovador i estàs buscant finançament H2020?

Estarem encantats d’assessorar-te sense compromís.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Algunes dades sobre ARISTOS

0
Quan va néixer ARISTOS
0M€
Subvenció Obtinguda
0
H2020 Finançats
0%
El nostre Ràtio d’Èxit
0%
Èxit en SME Instrument

Últimes Noticies

2 milions d’euros pel guanyador del concurs “Zero Power Water Monitoring”

May 22nd, 2017|Categories: General, Noticies|

Els innovadors europeus poden guanyar un premi de 2 milions d'euros a través del nou repte proposat per la CE La Comissió convida els innovadors, PIMEs i organitzacions amb o sense ànim de lucre que actuïn de [...]

Moltes felicitats als nostres clients guanyadors!

May 10th, 2017|Categories: Noticies|

Des d'ARISTOS Innovation Consulting volem felicitar als nostres clients guanyadors de la Fase 1 A la passada convocatòria de l'1 de febrer de 2017, tres dels nostres clients -Qamcom, Aqua Robur i Cornea Project- han resultat guanyadors de la Fase [...]

Els Nostres Clients

Els clients d’ARISTOS varien des de les petites i mitjanes empreses fins a universitats, empreses farmacèutiques, importants hospitals, i institucions públiques i privades de qualsevol tipologia:

El que diuen de nosaltres

Estem molt satisfets amb la col·laboració d’ARISTOS en la preparació d’una proposta per a un projecte SME Instrument Fase 1. L’experiència i competència d’ARISTOS ha estat determinant perquè la proposta fos finançada.

J. Manuel Moreno, CEO de Sense4Care

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting en relació a la preparació de propostes de projectes per al Programa Europeu Horitzó 2020 ha estat de gran ajut per a nosaltres. El curs ha estat molt interactiu i ens ha permès conèixer informació pràctica i valuosa que ens ajudarà a incrementar tant el nostre èxit com el nostre retorn en aquest programa europeu tan competitiu.

Javier Ferrís, Promotor de Projectes de R+D i Innovació de l'Instituto de Biomecánica de Valencia (IBV)

La nostra experiència amb Aristos ha estat molt satisfactòria. Tot el seu equip ha demostrat un perfecte coneixement que s’ha traduït en resultats molt positius.

Ricardo Parra, Director i Co-fundador de PlayforApply

L’ajut d’Aristos ha estat fonamental per entendre cóm enfocar millor el nostre projecte i aconseguir que li resulti més interessant a l’avaluador. Aquest és el gran valor afegit que ens va oferir Aristos. Estic segur que va ser un aspecte crucial perquè guanyéssim la fase 2 de l’instrument per a PIMES H2020. Indubtablement, comptarem amb Aristos per a futurs projectes.

Carlos Pardo CEO de KDPOF

Últims projectes finançats

Ens complau presentar les empreses d’excel·lència que han aconseguit finançament H2020 amb el seu projecte i la col·laboració d’Aristos en la preparació de la proposta presentada a la Comunitat Europea.

Per a més informació, contacta’ns!