Loading...
Experts en H20202019-06-17T09:44:52+00:00

Algunes dades sobre ARISTOS

0
Quan va néixer ARISTOS
0M€
Subvenció Total Obtinguda (H2020 i FP7)
0
Total H2020 Finançats
0%
El nostre Ràtio d’Èxit
0%
Èxit en SME Instrument Fase 1*
0%
Èxit en SME Instrument Fase 2*

*Estadístiques calculades entre 4 intents

Experts en H2020

Només Europa i només a fons perdut

A ARISTOS som experts en programes europeus de R+D, especialment els programes HORIZON 2020 i Eurostars.
Només treballem en programes europeus i en ajuts a fons perdut.

Estratègia d'Innovació

Analitzem gratuïtament les teves idees i projectes per aconsellar-te com podrien tenir més possibilitats. El teu èxit serà el nostre!

Tu innoves i Aristos t'ajuda a orientar la teva proposta de la millor manera possible

Tot i que es tracti d’idees innovadores i de gran impacte, no tots els projectes encaixen a cada topic. Nosaltres dirigirem la teva proposta cap a l’instrument més adequat. …….

Més Info

Preparació de Propostes

Des d'ARISTOS ens encarreguem de tot el procés de preparació i lliurament de la proposta perquè tu no t'hagis de preocupar de res.

El nostre client és el líder del projecte

Et donem suport en la preparació i presentació de la teva proposta: selecció de la convocatòria més adequada, disseny general del projecte, recerca de socis, redacció, presentació i negociació del GA.

.

Més Info

Formació en H2020

Et formem perquè no et quedi cap dubte sobre com gestionar projectes de R+D+i i preparar una proposta d'èxit.

Segons les teves necessitats, t'oferim diverses alternatives

Oferim cursos oberts, formació in-house per a grups petits i coaching avançat destinat a la preparació i la gestió de projectes europeus. Perquè n’obtinguis un coneixement complert.

Més Info

Tens un projecte innovador i estàs buscant finançament H2020?

Estarem encantats d’assessorar-te sense compromís.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Els Nostres Clients

Els clients d’ARISTOS varien des de les petites i mitjanes empreses fins a universitats, empreses farmacèutiques, importants hospitals, i institucions públiques i privades de qualsevol tipologia:

El que diuen de nosaltres

Aristos disposa de tots aquells valors fonamentals per a comptar amb ells com a consultors en la nostra companyia, és a dir, transparència, humilitat, disciplina, serietat, rapidesa i professionalitat. Una empresa amb un equip humà digne d’elogis. Un partner imprescindible.

Pere Manel del Camp, Co-fundador i CEO de Cornea Project

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting en relació a la preparació de propostes de projectes per al Programa Europeu Horitzó 2020 ha estat de gran ajut per a nosaltres. El curs ha estat molt interactiu i ens ha permès conèixer informació pràctica i valuosa que ens ajudarà a incrementar tant el nostre èxit com el nostre retorn en aquest programa europeu tan competitiu.

Javier Ferrís, Promotor de Projectes de R+D i Innovació de l'Instituto de Biomecánica de Valencia (IBV)

La nostra experiència amb Aristos ha estat molt satisfactòria. Tot el seu equip ha demostrat un perfecte coneixement que s’ha traduït en resultats molt positius.

Ricardo Parra, Director i Co-fundador de PlayforApply

L’ajut d’Aristos ha estat fonamental per entendre cóm enfocar millor el nostre projecte i aconseguir que li resulti més interessant a l’avaluador. Aquest és el gran valor afegit que ens va oferir Aristos. Estic segur que va ser un aspecte crucial perquè guanyéssim la fase 2 de l’instrument per a PIMES H2020. Indubtablement, comptarem amb Aristos per a futurs projectes.

Carlos Pardo CEO de KDPOF

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria sobre Preparació de Projectes Col·laboratius H2020 va tenir molt bona acollida pels investigadors i tècnics, incloent coneixements pràctics a partir d’una dilatada i valuosa experiència en el suport i consultoria a institucions de recerca i empreses.

David Greiner, Director d'Organització Científica i Promoció de la Recerca de la Fundación Canaria Parque Científico Tecnológico de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria (FCPCT-ULPGC)

Últimes Noticies

Nou èxit d’Aristos en SME Instrument Fase 1, Maig 2019

juny 21st, 2019|Categories: Casos d'èxit, Notícies|

Nou èxit de Aristos en la convocatòria de maig de 2019 del SME Instrument Fase 1! En la convocatòria de maig de 2019 del SME Instrument fase 1, tres clients d'Aristos han resultat guanyadors i [...]

Gran èxit d’Aristos a l’SME Instrument Fase 2, Abril de 2019

juny 7th, 2019|Categories: Casos d'èxit, Notícies|

¡Gran èxit de Aristos a la convocatòria d'Abril de 2019 de l'SME Instrument Fase 2! A la convocatòria d'Abril de 2019 de l'SME Instrument Fase 2, quatre clients d'Aristos de quatre propostes presentades han resultat guanyadors! [...]

Per a més informació, contacta’ns!