ARISTOS nou membre del prestigiós grup EWGIC

És una gran satisfacció haver estat acceptats dins el grup EWGIC (European Innovation Consultants Working Group).

EWGIC reuneix consultors d’innovació actius en el camp dels projectes europeus de recerca i innovació. El grup té com a objectiu facilitar l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques entre els seus membres, així com promoure les habilitats professionals i l’experiència en projectes europeus d’R + D + I.

L’objectiu de l’EWGIC és desenvolupar sinèrgies entre empreses de consultoria a Europa i explorar l’interès de crear una associació europea a mitjà termini. Tot unint forces en objectius d’interès comú, el panorama actualment fragmentat de les empreses de consultoria podria millorar l’impacte de les accions a nivell europeu.

EWGIC promou bones pràctiques de gestió de projectes, com el lliurament anticipat d’un pla de gestió. EWGIC vol promoure una discussió sobre interessos comuns amb la possibilitat de futures col·laboracions i accions, reunint a tots els interessats en Horizon Europe que vulguin maximitzar l’èxit d’aquest projecte al considerar la gestió professional com un factor clau de l’èxit.

Per a veure més sobre EWGIC, pots fer clic a la seva web i llegir el seu manifest.

Segueix-nos a  Twitter.