ARISTOS sobre el COVID-19

Davant la situació d’afectació global pel COVID-19, des d’Aristos volem transmetre als nostres clients i col·laboradors un missatge de tranquil·litat i de compromís. Així mateix, els nostres pensaments estan amb totes aquelles persones que han estat afectades pel virus.

La nostra prioritat és assegurar que els nostres treballadors i les seves famílies estiguin tan segurs com sigui possible. Des de l’inici de l’estat d’alarma hem actuat ràpidament per protegir el nostre equip i hem pres les mesures oportunes per poder treballar des de casa, cosa que no sempre és tan operatiu com ens agradaria, però ens hi estem adaptant.

L’equip seguirà treballant amb la mateixa dedicació i entrega per garantir als nostres clients el nivell de qualitat que s’espera de nosaltres en totes les propostes i en tots els processos dels que ens encarreguem.

Som conscients, això sí, que aquesta situació podria afectar la resposta activa dels nostres clients i volem transmetre tot el nostre suport per adaptar-nos als horaris i disponibilitat dels quals en pugueu fer ús.

Aquesta situació és incerta i canviant, per tant, seguirem observant de prop i reaccionant en conseqüència, comunicant qualsevol canvi substancial o actualització a mesura que la Comissió Europea vagi prenent decisions que puguin afectar-nos. Especialment, pel que fa a modificacions de dates de lliurament (deadlines) o cancel·lacions de convocatòries, si n’hi ha.

Com a organització optimista que som, creiem que, després d’aquesta desafortunada situació, es normalitzaran noves formes de treballar beneficioses per a tothom, i es desenvoluparan increïbles innovacions que ens faran més forts en el futur.

En nom de tot l’equip d’Aristos, us donem les gràcies de nou per confiar-nos els vostres projectes i us desitgem salut i seguretat per a vosaltres, les vostres famílies i el vostre equip de treball.

Com sempre, estem a la vostra disposició si teniu alguna pregunta o inquietud.

Segueix-nos a  Twitter.