Project Description

Una Nova Plataforma per a la Gestió Personalitzada de la Funció Renal

Al món, milions de pacients amb malaltia renal crònica (ERC), diabetis i problemes cardiovasculars requereixen controls habituals de la funció renal. El seguiment d’aquests pacients es realitza principalment en hospitals, perquè la tecnologia utilitzada és especialitzada i no pot ser manipulada pels pacients. Algunes empreses ofereixen un monitoratge qualitatiu limitat en un lloc d’atenció propera al pacient, però amb un cost molt elevat per al nostre sistema actual de salut.

El nostre client, Creatsens, està desenvolupant CDKSens, una nova plataforma per a la gestió personalitzada de la funció renal, amb baix cost i que no requereix experiència per ser utilitzada, ideal en un escenari de cura pròxima al pacient.

Descentralitzar l’anàlisi dels biomarcadors amb nous sistemes de diagnòstic (traslladar-ho de l’hospital al domicili del pacient), farà que els professionals de la salut perdin menys temps en els trasllats i s’estalviaran molts diners en les anàlisis. Això ajudarà a mantenir el nostre sistema de salut actual, a més de permetre als pacients dur una vida més activa.

Per poder realitzar una avaluació de la viabilitat tecnològica i econòmica del seu projecte, CreatSens, en col·laboració amb ARISTOS, es va presentar a la darrera convocatòria de 2018 (novembre) i, després d’obtenir una nota de 13,58, han guanyat la subvenció que es requereix per portar a terme aquesta fase del projecte.

Des d’Aristos estem encantats d’haver acompanyat a CreatSens en aquest èxit i els desitgem molta sort en el desenvolupament del seu projecte, que millorarà la qualitat de vida de tantes persones i serà tan beneficiós per a la nostra sanitat.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost total Projecte:
71.429 €

Finançament Obtingut:
50.000 €

Data Inici Projecte:
01-03-2019

Durada:
6 mesos

CreatSens Health SL és un spin-off de la Universitat Rovira i Virgili (URV), de Tarragona, Espanya. El seu objectiu és desenvolupar noves plataformes descentralitzades enfocades en el monitoratge de la malaltia renal crònica.

Otros proyectos financiados