Project Description

Introducció al mercat indi d’Innopowder, una pols metàl·lica d’alta qualitat i molt rendible per a la fabricació de components amb propietats millorades

Innopowder és una revolucionària pols de metall per a la fabricació de components d’aeronaus i automòbils. Aquesta pols metàl·lica d’alta qualitat, de baix cost, poc pes i amb propietats millorades provarà sort en un mercat tan interessant i llunyà com la Índia, gràcies a la nova convocatòria INNOWWIDE.

El mercat asiàtic està ple d’oportunitats, així que Innomaq21 ha decidit treballar amb la Índia com un punt d’entrada a altres regions del continent. La política de “Fer-ho a la Índia” del govern local i la naturalesa del país com a centre d’enginyeria frugal i talent gerencial d’alta qualitat el converteixen en un lloc molt atractiu per començar a explorar aquest mercat.

L’objectiu d’aquest Viability Assessment Project – VAP (projecte d’avaluació de viabilitat) és establir les condicions (legals, comercials, intel·lectuals, etc.) necessàries per a introduir amb èxit Innopowder a la Índia, amb l’objectiu a llarg termini de trobar una porta que els doni accés a altres mercats asiàtics. Un altre objectiu d’aquest projecte és establir possibles socis regionals per a la cooperació en la comercialització d’Innopowder.

Ens alegrem molt d’haver format part d’aquest nou èxit d’Innomaq21. Després d’haver-los ajudat amb la preparació de la proposta de Fase 1 i Fase 2 de l’SME Instrument, on van rebre el finançament que necessitaven, hem aconseguit de nou junts una subvenció tan interessant com l’INNOWWIDE, una acció finançada per la Comissió Europea que facilita l’accés de les PIMES a mercats internacionals per mitjà del finançament de l’anàlisi de viabilitat (aspectes tècnics, de mercat, legals i socioeconòmics) o Viability Assessment Project, en cooperació (subcontractació) amb actors locals en tercers països per poder crear les condicions necessàries que permetin incorporar a aquests mercats tecnologies innovadores creades a Europa, per mitjà d’un futur projecte de cooperació tecnològica internacional.

Innomaq21 va ser una de les empreses que va defensar el seu projecte en la primera convocatòria de l’INNOWWIDE, que va finalitzar el 31 de maig de 2019, i estem encantats d’anunciar que han rebut el finançament que necessitaven per a aquest nou projecte. Des d’Aristos estem molt satisfets d’haver estat partíceps d’aquest èxit d’Innomaq21 i els desitgem molta sort en aquesta nova aventura asiàtica.

Cost Total Projecte:
98.375,029 €

Finançament Obtingut:
60.000 €

Data Inici Projecte:
Abril 1, 2020

Durada:
6 mesos

Innomaq21 SL és una empresa espanyola especialitzada en el disseny i fabricació d’equips industrials innovadors i personalitzats per a les indústries de l’acer. Compta amb un equip humà altament qualificat i amb experiència en camps que van des de l’enginyeria mecànica o simulació dinàmica, fins a la soldadura i la mecanització.

Altres projectes finançats