Project Description

La primera plataforma de creació ràpida de prototips sense codi per a la realitat estesa (VR / AR / MR) i computació espacial

Vivim i pensem en un món en 3D, no en una pantalla plana.

El nostre client, l’empresa Justinmind SL, amb el seu projecte Justinmind XR, vol convertir-se en la primera plataforma (RPP) de creació ràpida de prototips sense codi, per dissenyar aplicacions de programari de computació espacial, superant convencions obsoletes d’apuntar i fer clic en interfícies, oferint una manera natural i intuïtiva de dissenyar i crear aplicacions per a entorns immersius en 3D a l’espai de Realitat estesa (XR), que inclou Realitat Virtual, Augmentada i Mixta (VR, AR, MR).

Justinmind XR serà la primera plataforma al núvol de SaaS a dissenyar aplicacions XR sense escriure ni una sola línia de codi, per tant, accelerarà molts camps, com les aplicacions EdTech per a l’aula, eHealth i Tecnologies d’assistència, aplicacions de XR per al tractament de trastorns de salut mental, aplicacions de cirurgia AR / VR, Human-Robot Interfaces d’interacció i tecnologies de fabricació de la indústria 4.0, sistemes cibernètics, plataformes de col·laboració en temps real, simuladors aeroespacials, visualització de dades, govern electrònic i molts més.

Amb la intenció de dur a terme el seu projecte, Justinmind es va presentar a la convocatòria d’abril del SME Instrument Fase 2, i després d’haver superat la fase d’entrevista a Brussel·les, estem encantats d’anunciar que han aconseguit la subvenció que necessitaven.

És una gran alegria per a Aristos haver participat en aquest assoliment de Justinmind i els desitgem molts èxits en el desenvolupament d’aquest increïble projecte.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost Total Projecte:
1.581.096,25 €

Finançament Obtingut:
1.106.767,38 €

Data Inici Projecte:
01-09-2019

Durada:
22 mesos

Justinmind SL és una empresa espanyola amb seu a Barcelona, amb una filial nord-americana de propietat total, una C-Corp Incorporated, a Delaware, amb una oficina a San Francisco (Califòrnia, EE. UU.), que es dedica al desenvolupament d’una plataforma de creació ràpida de prototips sense codi per a la realitat estesa.

Altres projectes finançats