Project Description

Un gel energètic a base de mel, saludable i d’alt rendiment, en un innovador envàs compostable i ecològic

Els gels energètics s’utilitzen considerablement en els esports de resistència, però els que existeixen en l’actualitat, estan continguts dins d’envasos que no són respectuosos amb el medi ambient i ofereixen un rendiment inferior a l’òptim. També són difícils d’usar i aquests envasos buits de plàstic acaben per embrutar els nostres camps.

És un mercat en ràpid creixement, de gairebé 1.000 milions d’euros el 2017 i s’espera que arribi als 1.760 milions d’euros el 2025 (8,1% CAGR 2017-27)

El nostre client, l’empresa Food Sourcing specialists SL, ha creat Metamorfosis, un gel fet a força de deliciosos productes d’abella i altres ingredients saludables 100% naturals i fàcils de digerir, que a més ofereix un rendiment esportiu d’alt nivell, que ve en un envàs compostable, higiènic i que no queda enganxós.

És un projecte recolzat per diverses investigacions i està avalat per estrelles de l’esport i nutricionistes.

Amb la intenció d’aconseguir la subvenció que necessitaven per dur a terme el seu projecte, Food Sourcing Specialists es va presentar a la convocatòria d’Abril de 2019 de l’SME Instrument Fase 2 i, després de passar la fase d’entrevista a Brussel·les, estem encantats de comunicar que ho han aconseguit.

És una gran alegria per a Aristos compartir aquest èxit de Food Sourcing Specialists i els desitgem molta sort en el desenvolupament d’aquest fantàstic producte.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost Total Projecte:
2,711,011.50 €

Finançament Obtingut:
1,897,708.05 €

Data Inici Projecte:
01-09-2019

Durada:
24 meses

Food Sourcing Specialists SL és una empresa amb seu a Barcelona, especialitzada en importar, exportar, distribuir i produir productes alimentaris i de parafarmàcia naturals i ecològics, amb un enfocament en snacks sans, productes per esmorzar, productes per a esportistes i superaliments.

Altres projectes finançats