Project Description

Una prova diagnòstica de càncer de pit molt precisa per a un tractament efectiu personalitzat i una avaluació de la resposta a la teràpia

El càncer de mama (Ba) és el més comú en dones a tot el món, amb 2.1 milions de casos nous diagnosticats anualment, i s’espera que aquesta xifra es dupliqui el 2030. No obstant això, les proves de diagnòstic d’avui no tenen precisió i, com a resultat, moltes pacients amb Ba són diagnosticades i tractades inadequadament, posant en risc les seves vides i creant problemes innecessaris per a les famílies i els sistemes de salut.

El nostre client, l’empresa eslovaca MultiplexDX s.r.o. és una empresa líder en biotecnologia que està desenvolupant una prova diagnòstica de càncer de pit personalitzada i precisa, tant per a l’etapa primerenca com per a l’avançada, anomenada Multiplex8 +.

Multiplex8 + combina dues revolucionàries tecnologies de diagnòstic de càncer multiplexades: la visualització (RNA FISH) i la seqüenciació de RNA. En combinar les dues tecnologies per eliminar els diagnòstics erronis, Multiplex8 + defineix un codi de barres Ba específic que suggereix un tractament personalitzat i la duració de la teràpia, i aclareix les probabilitats que té una pacient amb Ba de veure’s beneficiada de la quimioteràpia.

Amb la intenció de portar al mercat el seu fantàstic projecte, MultiplexDX es va presentar a la convocatòria d’Octubre de 2019 de l’EIC Accelerator (anteriorment SME Instrument Phase 2) i estem molt satisfets d’anunciar que han aconseguit la subvenció necessària per a fer-ho.

És una gran satisfacció per a Aristos haver ajudat a MultiplexDX a aconseguir aquest èxit i els desitgem tota la sort del món perquè puguin ajudar a salvar la vida de milions de persones en un futur proper.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost Total Projecte:
3.499.325 €

Finançament Obtingut:
2.449.527,50 €

Data Inici Projecte:
01-02-2020

Durada:
24 mesos

MultiplexDX és una StartUp eslovaca líder en biotecnologia que opera al Comenius University Science Park, a Bratislava. Va ser creada per portar tecnologies revolucionàries al mercat de la diagnosi molecular personalitzada.

Altres projectes finançats