Project Description

Innovador equip de fabricació de nanovesículas, automàtic, ràpid i rendible

El nostre client, l’empresa Nanovex Biotechnologies, és una pime espanyola fundada al novembre de 2014, que ofereix una àmplia gamma de serveis i productes en el camp de la Nano biotecnologia, inclosa la fabricació de nano vesícules (NV) per a aplicacions alimentàries, cosmètiques i farmacològiques.

Els seus fundadors són 3 investigadors de la Universitat d’Oviedo, que sumen més de 45 anys d’experiència en disseny i producció de nano vesícules, que, decebuts de les tecnologies actuals per a la seva fabricació, cares i amb greus inconvenients tècnics, han dissenyat i creat el prototip d’un equip únic de micro fluids anomenat NanoGo, que produeix nano vesícules d’alta qualitat molt més ràpid i a un cost més baix.

El sistema NanoGo es basa en el concepte lab-on-a-chip i per tant és fàcilment escalable. És capaç de produir des de petits (0,5 ml) a grans volums (4 litres) de nano vesícules per dia.

A més, NanoGo té molts altres avantatges:

1. Alta reproductibilitat: l’automatització del procés li permet obtenir nano vesícules amb característiques reproduïbles (mida, eficiència d’encapsulament i distribució). El resultat és el mateix independentment de qui el faci servir i de quantes vegades es repeteixi el procediment.
2. Rapidesa: es requereixen només 20 minuts per produir 50 ml de nano vesícules.
3. Facilitat d’ús: qualsevol persona pot utilitzar-lo sense coneixement de la formulació.
4. Baix cost: Requereix un baix volum de mostres per a experimentació.
5. Fàcil d’ampliar: És molt senzill augmentar l’escala (1 a 100 xips, per exemple, treballant en paral·lel)

Per realitzar el seu projecte, Nanovex es va presentar a la convocatòria de febrer de 2019 de la fase 1 de l’SME Instrument i ens complau comunicar que, després d’obtenir una nota de 13.91, han aconseguit la subvenció necessària per dur a terme aquesta fase del projecte.

Estem molt satisfets de la nostra participació en l’èxit de Nanovex i els desitgem molt d’èxit en el desenvolupament d’aquest important avenç en el camp de la Nano biotecnologia.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost total Projecte:
71.429 €

Finançament Obtingut:
50.000 €

Data Inici Projecte:
01-04-2019

Durada:
6 mesos

Nanovex Biotechnologies S.L.  és una empresa espanyola fundada el novembre de 2014 com a spin-off de la Universitat d’Oviedo, que ofereix una àmplia gamma de serveis i productes en el camp de la Nano biotecnologia.

Altres projectes finançats