Project Description

Software d’emparellament del coneixement que troba coincidències perfectes entre les empreses i els investigadors que necessiten per impulsar el panorama d’innovació, basat en la IA

Al voltant del 50% de les empreses europees inverteixen gran quantitat de recursos en R + D. Aquestes indústries representen el 26% de l’ocupació i el 39% del PIB dins de la UE. Per seguir sent competitius, les empreses han de dedicar una quantitat considerable de recursos humans i financers a R + D. Però la R + D no només es realitza internament: la col·laboració entre els móns industrial i acadèmic és essencial.

No obstant això, la transferència de coneixement entre els investigadors i la indústria es veu obstaculitzada per la manca d’eines eficients per fer coincidir les empreses amb els investigadors o organitzacions adequats. No hi ha una manera fàcil d’unir companyies amb l’investigador més adient. Hi ha algunes solucions de TI que permeten a les empreses realitzar exploracions manuals per trobar investigadors: motors de cerca d’articles (Google Scholar), plataformes d’anàlisi de recerca (MonoCl), xarxes professionals i acadèmiques (ResearchGate, LinkedIn). No obstant, aquests motors de cerca no estan optimitzats amb el propòsit de trobar persones en funció del seu coneixement. Limitats a un grup de paraules clau, es basen en la informació compartida pels investigadors i no faciliten l’establiment i la gestió de la col·laboració.

El nostre client, l’empresa Sueca MACHINE INTELLIGENCE SWEDEN AB (MIS), ha desenvolupat ScienceRouter (SR), un programari d’aprenentatge automàtic basat en la web que troba coincidències perfectes entre les empreses i els investigadors. Permet llargues recerques de text lliure, desbloquejant 18 milions d’articles de recerca d’accés obert, que s’actualitzen contínuament. SR també facilita els contractes i pagaments, reduint el temps i el cost d’incorporació en un 92%.

Per realitzar el seu projecte, MIS es va presentar a la convocatòria de maig de 2018 de la fase 1 de l’SME Instrument i, després d’obtenir una nota de 13.69, han aconseguit la subvenció necessària per a la primera fase d’aquest projecte. Estem molt satisfets de la nostra participació, juntament amb Avanoa AB, en l’èxit de MIS, i els desitgem molt d’èxit en aquesta etapa inicial del projecte.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
SEIC-SMEInst-2018-2020

Cost total Projecte:
71.429

Finançament Obtingut:
50.000 €

Data Inici Projecte:
:
xx-xx-2018

Durada:
5 meses

Machine Intelligence Sweden (MIS) va ser fundada l’any 2016 a Göteborg. És una empresa d’innovació centrada en la comercialització de la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic d’última generació en productes i serveis de pròxima generació. Ofereix un ampli coneixement i experiència en aprenentatge automàtic teòric i aplicat, tant de l’acadèmia com de la indústria. L’empresa manté estrets vincles amb l’entorn universitari amb accés a recerca d’avantguarda i compta amb un grup d’estudiants motivats i talentosos.

MIS té especial interès en la manera en que la intel·ligència artificial es pot utilitzar per a donar poder a les organitzacions en el seu procés d’innovació, tant per augmentar la seva capacitat d’innovació com per a reduir el seu cost.

Altres projectes finançats