Project Description

Plataforma SaaS que aplica intel·ligència artificial i aprenentatge col·laboratiu a l’automatització de la màquina, en processos de fabricació basats en la visió

Automatitzar els processos de fabricació és les empreses és una solució que resulta molt cara (és a dir, és inabastable per a les PIME), consumeix molt de temps i, sobretot, és molt poc flexible. Les opcions existents estan fetes a mida i no es poden adaptar a diferents contextos, són parcials i ajustades només a les necessitats particulars d’un client, de manera que no són escalables a noves aplicacions, canvis de planta i / o escenaris.

El nostre client, l’empresa espanyola Bitmetrics, ha creat UniMind, una plataforma SaaS d’aprenentatge per a l’automatització intel·ligent, que aplica intel·ligència artificial i aprenentatge col·laboratiu a l’automatització de la màquina, minimitzant la combinació de tasques repetitives i de poc valor per als treballadors humans.

UniMind redueix significativament el temps necessari per aprendre i implementar un nou procés, ja que l’aprenentatge de l’algoritme es fomenta mitjançant l’aprenentatge col·laboratiu incremental: és a dir, els algoritmes que participen en diferents processos i que treballen en diferents empreses estan connectats al núvol, per aquest motiu l’experiència de treball d’una solució alimenta totes les altres.

UniMind té moltes aplicacions possibles, començant amb el Control de qualitat visual i el Random Bin Picking, ja que tots dos són processos altament demandats i ideals per a capacitar UniMind per a d’altres aplicacions.

Per realitzar el seu projecte, Bitmetrics es va presentar a la convocatòria de febrer de 2019 de la fase 1 de l’SME Instrument i estem molt feliços de comunicar que, després d’obtenir una nota de 13,95, han aconseguit la subvenció necessària per a dur a terme aquesta fase del projecte.

Estem molt satisfets de la nostra participació en el triomf de Bitmetrics i els desitgem molt d’èxit en aquest projecte, que ajudarà a moltíssimes Pimes per primera vegada a l’història a automatitzar de manera assequible els seus processos.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost total Projecte:
71.429 €

Finançament Obtingut:
50.000 €

Data Inici Projecte:
01-03-2019

Durada:
6 mesos

BitMetrics És una empresa espanyola, jove i prometedora, fundada el juny de 2017, experta en el desenvolupament de solucions de dades basades en intel·ligència artificial, estadística i optimització matemàtica. Ofereix solucions innovadores i integrals que van des de la identificació de les fonts de dades rellevants fins al desenvolupament d’aplicatius que donen resposta a les necessitats específiques de les empreses.

Otros proyectos financiados