Project Description

Un conjunt únic d’algoritmes d’aprenentatge automàtic (ML) per combatre els problemes de flux d’efectiu en les PIME.

El problema dels pagaments lents o tardans dels compradors pot significar un desastre per a moltes PIME proveïdores. Les condicions de pagament generalment varien de 30 a 90 dies, amb fins al 40% d’aquestes factures pagades tard, el que crea un greu problema de flux d’efectiu.
Com a resultat, les PIMES necessiten accés a finançament a curt termini que sigui assequible i prou ràpid per mantenir-se al dia amb les comandes entrants. No obstant això, els bancs són reticents a prestar-los diners i els seus mètodes de qualificació creditícia solen ser injustament durs amb ells. Existeix un finançament alternatiu en línia per a les PIME, però molts d’aquests prestadors cobren tarifes elevades o no donen finançament als proveïdors quan més ho necessiten, que és l’inici de la producció.

El nostre client Beledger Technology SL, ha creat Zero1, un conjunt únic d’algoritmes d’Aprenentatge Automàtic al qual s’accedeix a través d’una plataforma web i al núvol fàcil d’utilitzar. Està dissenyat per a resoldre finalment el dèficit de finançament de les PIME (actualment estimat en 2,3 bilions d’euros a tot el món), el que permetrà a les PIME proveïdores obtenir finançament tan aviat com rebin una comanda del seu comprador, a una taxa d’interès assequible.

Beledger Technology està associada amb grans compradors multinacionals que els atorguen accés a dades, com la seva relació històrica amb un proveïdor. El conjunt d’algoritmes ML està capacitat per donar al proveïdor una qualificació creditícia més intel·ligent i holística. Els proveïdors més fiables obtenen automàticament els millors termes per als préstecs, els compradors reben una tarifa de dades i els inversors privats obtenen un bon rendiment net. El resultat és una cadena de subministrament més eficient, amb beneficis per a tots els interessats i l’economia en general.

Per tal de tirar endavant aquesta fase inicial del seu projecte, Beledger Technology es va presentar a la convocatòria de maig de 2019 del SME Instrument Fase 1 i estem molt feliços d’anunciar que ha aconseguit el finançament que necessitava.

Des d’Aristos volem felicitar a Beledger Technology i agrair-los l’haver comptat amb nosaltres per ajudar-los a aconseguir aquest èxit.

Convocatòria:
H2020-EIC-SMEInst-2018-2020 (SME Instrument)

Topic:
EIC-SMEInst-2018-2020: SME instrument

Cost total Projecte:
71.429 €

Finançament Obtingut:
50.000 €

Data Inici Projecte:
01-09-2019

Durada:
6 mesos

Beledger Technology SL  és una empresa de tecnologia financera creada a Madrid, Espanya. Un projecte iniciat a temps complet per tres fundadors, aprofitant la seva experiència als sectors de tecnologia, finances i cadena de subministrament / estratègia al setembre de 2017 (fundada oficialment a l’abril de 2018). El seu principal objectiu és ajudar a les PIMES a créixer a tot el món en proporcionar finançament des del principi del cicle de producció, reduint la càrrega financera d’emprendre nous projectes.

Altres projectes finançats