Gran èxit d’Aristos en la convocatòria de maig de l’SME Instrument Fase 1!

A la convocatòria de maig de 2018 de l’SME Instrument Fase 1, cinc clients d’Aristos han resultat guanyadors i han rebut el finançament que necessitaven per dur a terme els seus projectes. Per a nosaltres ha sigut una alegria enorme i des d’aquí volem felicitar-los per aquest èxit!

A continuació, us presentem els noms i una breu descripció d’aquests fantàstics projectes:

1. L’empresa Glycardial, spin-off de l’ICCC-IR-Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ​​amb el seu projecte AGLYC, el primer dispositiu de diagnòstic in vitro per a la detecció precoç de la isquèmia cardíaca.

2. L’empresa Kamleon Ventures SL, una jove spin-off de la Universitat Rovira i Virgili, URV de Tarragona, amb el seu projecte KAM Patch, un pegat intel·ligent portàtil que controla la hidratació a través de l’anàlisi de la suor, sense cables i en temps real.

3. L’empresa sueca MACHINE INTELLIGENCE SWEDEN AB (MIS), amb el seu projecte ScienceRouter, un programari d’aprenentatge automàtic basat en la intel·ligència artificial que troba coincidències perfectes entre les empreses i els investigadors que necessiten per impulsar el seu panorama d’innovació.

4. La farmacèutica Senolytic Therapeutics, spin-off de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), que ha desenvolupat SenolT, una prova de diagnòstic precoç per a la detecció de tumors residuals i la prevenció de la recurrència del càncer.

5. L’empresa de tecnologia QSIDE, creada per ICFO, l’Institut de Ciències Fotòniques, amb seu a Barcelona, ​​amb el seu projecte QPIC: un xip QRNG (Generador de nombres aleatoris quàntics) petit, ràpid, econòmic i d’alta qualitat, que crearà una infraestructura permanentment segura per a dades i comunicacions i evitarà la gran vulnerabilitat als pirates informàtics de les empreses i els dispositius.

Des d’Aristos (i en el cas de MIS, juntament amb l’empresa AVANOA) ens sentim molt satisfets d’haver-vos ajudat a aconseguir aquest èxit i us desitgem molta sort en aquesta primera fase dels vostres projectes guanyadors.

Segueix-nos a Twitter.