Els nostres clients han aconseguit, un cop més, uns resultats excel·lents.

A la passada convocatòria de setembre de l’SME Instrument Fase I, del programa H2020, els nostres clients han tornat a treure una nota excel·lent. Ens sentim molt orgullosos d’haver-los ajudat a aconseguir-ho, i per això volem donar-los a conéixer i felicitar-los pel seu èxit.

Ha obtingut finançament de la Comunitat Europea:

  • El projecte RIBATI, d’Amapex, amb el títol “Radically innovative bacterial treatment for recalcitrant industrial wastewater”. Projecte consistent en una solució innovadora, efectiva i ecològica per al tractament biològic de les aigües residuals.

Han obtingut finançament (amb l’ajut també d’Avanoa) a través de VINNOVA:

  • El projecte TrustIoT, de Contribe, amb el títol “Smart Product Lifecycle Security Platform”. El projecte consisteix en una plataforma segura de monitoreig i proves per al desenvolupament i gestió de productes intel·ligents IoT.
  • El projecte SeaTwirl-1MW, de SeaTwirl, amb el títol “The first robust and cost-effective wind floating turbine for deep water offshore”. La SeaTwirl-1MW és una turbina d’eix vertical situada mar endins per a generar electricitat a partir d’energia eòlica.

I, per últim, volíem felicitar també a dos projectes que han aconseguit el Seal of Excellence de la Comissió Europea:

  • El projecte EcoVarnish-FG, de Fakolith, titolat “The First Food Grade, Eco-Friendly Varnish for Cardboard, Wood and Wood Derivative Packaging (Printed Food Contact Packaging)”. Aquest projecte es centra en desenvolupar un vernís per a materials en contacte amb aliments que sigui segur pels consumidors i per al medi ambient.
  • El projecte ISASDrone, d’Avansig, amb el títol “Indoor Security with Autonomous Smart Drones”. El projecte consisteix en un servei autònom i continu de vigilància amb drons intel·ligents i de mida reduïda per a interiors.

Síguenos en Twitter.