Moltes felicitats, pHatching i Leukos-Biotech!

Des d’Aristos Innovation Consulting, volem felicitar a dos dels nostres clients per haver guanyat la fase I del SME Instrument en la primera convocatòria de 2018:

1. L’empresa sueca pHatching amb el seu projecte eOutboard: Un nou sistema de motor forabord elèctric d’alt rendiment per al transport marítim. Amb ell, els motors elèctrics podran competir amb els motors convencionals pel que fa a preu i estem molt satisfets d’haver ajudat a Leukos Biotech, en aquest important avanç, que salvarà la vida de centenars de persones. Us desitgem molta sort en el desenvolupament de SeroStrat i en totes les vostres valuoses investigacions.rendiment per primera vegada.

2. L’espanyola Leukos Biotech, spin-off de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, amb el seu projecte SeroStrat: Un innovador examen de diagnòstic in vitro (DIV) per a la ràpida detecció i pronòstic de la AML, que funciona a través d’una anàlisi de sang ràpida, econòmica i rutinària.

Tots dos projectes han començat aquest 1 de maig de 2018 i tindran una durada de 4 i 5 mesos, respectivament.

Estem molt satisfets d’haver ajudat Leukos Biotech en aquest important avenç que salvarà la vida de centenars de persones. Els desitgem molta sort en el desenvolupament de SeroStrat i en totes les seves valuoses investigacions.

Juntament amb l’empresa Avanoa, amb la qual hem col·laborat en el projecte eOutboard, ens alegrem molt de l’èxit de pHatching i estem desitjant presenciar el llançament dels seus nous motors, la conseqüent electrificació del transport marítim i l’impacte ecològic que propiciarà i del qual tots ens en beneficiarem.

Segueix-nos a Twitter.