Felicitats, Glycardial!

///Felicitats, Glycardial!

Moltes felicitats, GlyCardial!

Des d’Aristos Innovation Consulting volem felicitar al nostre client GlyCardial Diagnostics SL (GlyCardial), per haver guanyat la fase 2 del SME Instrument en la convocatòria d’octubre, l’última del 2018, amb el seu projecte AGLYC.

AGLYC és un dispositiu IVD, com un nou biomarcador per al diagnòstic, el pronòstic i l’estratificació del risc d’isquèmia i dany tissular isquèmic.
La detecció primerenca d’isquèmia (restricció en el subministrament de sang als teixits, causant escassetat d’oxigen) és essencial per prevenir la progressió del dany cardíac. I, considerant que les malalties cardiovasculars (MCV) són la causa principal de mort al món, representant el 31% totes les morts en els últims anys, AGLYC és un pas endavant en la salvació de la vida de milers de persones a tot el món.

El projecte començarà a inicis del 2019 i tindrà una durada de 24 mesos.
Ens alegrem molt d’haver format part d’aquest èxit de GlyCardial. Després d’haver-los ajudat amb la preparació de la proposta de Fase 1 de l’SME Instrument, on van rebre el finançament al primer intent, hem aconseguit de nou junts la Fase 2 a la primera temptativa. I totes dues subvencions dins l’any 2018, tot un rècord!

Li desitgem al nostre client GlyCardial la millor de les sorts en el seu desenvolupament!

Segueix-nos a Twitter.

2019-01-16T09:24:34+00:00desembre 20th, 2018|Categories: Casos d'èxit, Notícies|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada