Moltes felicitats, Innomaq21!

Des d’Aristos Innovation Consulting volem felicitar el nostre client Innomaq21 per haver guanyat la fase 2 de l’SME Instrument en la convocatòria de gener de 2018 amb el seu projecte INNOPOWDER.

Amb aquest projecte l’empresa produirà una revolucionària pols de metall per a la fabricació de components d’aeronaus i automòbils. Aquesta pols metàl·lica d’alta qualitat és de baix cost, baix pes i té propietats millorades.

El projecte ha començat aquest 1 de maig de 2018 i tindrà una durada de 24 mesos.

Ens alegrem molt d’haver format part d’aquest èxit d’Innomaq21. Després d’haver-los ajudat amb la preparació de la proposta de Fase 1 de l’SME Instrument, on van rebre finançament al primer intent, hem aconseguit la Fase 2 junts de nou en només dos temptatives.

Innomaq21 va ser una de les empreses que va defensar el seu projecte en la primera convocatòria després de posar en marxa el nou sistema d’avaluació de la Fase 2, que ara consta també d’una presentació presencial a Brussel·les, a la qual els emprenedors han de defensar el seu projecte davant d’un jurat d’experts.

Sens dubte, han sabut com convèncer amb el seu increïble projecte. Li desitgem al nostre client la millor de les sorts en el seu desenvolupament.

Segueix-nos a Twitter.