Gran èxit d’Aristos a la convocatòria d’Abril de 2019 de l’SME Instrument Fase 2!

A la convocatòria d’Abril de 2019 de l’SME Instrument Fase 2, quatre clients d’Aristos de quatre propostes que han arribat a fase d’entrevista han resultat guanyadors!

Això representa una espectacular ràtio del 100% d’èxit a la Fase d’Entrevista. 

Per a Aristos és una notícia fantàstica i estem molt feliços de poder compartir aquest èxit amb ells!

A continuació, us presentem els noms i una breu descripció d’aquests grans projectes:

1. Metamorfosis, de l’empresa espanyola Food Sourcing Specialists, S.L .: Un innovador gel energètic per a esportistes, a base de productes de les abelles, saludable i d’alt rendiment, contingut en un revolucionari envàs, compostable i ecològic.

2. Justinmind-XR, de l’empresa espanyola Justinmind, S.L .: La primera plataforma de creació ràpida de prototips sense codi per a la realitat estesa (VR / AR / MR) i la computació espacial.

3. MYCure, de l’empresa espanyola Peptomic, S.L .: Una nova i revolucionària teràpia contra el càncer, més eficient i menys tòxica: la inhibició de Myc per OMO-103.

4. SeaTwirl, de l’empresa sueca SeaTwirl AB, en col·laboració amb l’empresa AVANOA: El primer generador d’energia eòlica, flotant i d’eix vertical per a aigües profundes a alta mar, robust i econòmicament rendible.

Ens omple d’emoció, a més, poder compartir la notícia que a Catalunya s’han aprovat un total de sis projectes de l’SME Instrument Fase 2 en aquesta convocatòria, dels quals, la meitat (tres) són els guanyats pels nostres clients.

Des d’Aristos estem molt feliços d’haver-los ajudat a tots a aconseguir aquest èxit i els desitgem moltíssima sort amb els seus meravellosos projectes!

Segueix-nos a Twitter.