Moltes felicitats, Innomaq21!

Des d’Aristos Innovation Consulting volem felicitar al nostre client Innomaq21 per haver guanyat la primera convocatòria del programa INNOWWIDE amb el seu projecte Innopowder, una revolucionària pols metàl·lica per a la fabricació de components aeronàutics i d’automòbils. Aquesta pols metàl·lica d’alta qualitat, de baix cost, poc pes i amb propietats millorades, gràcies a aquesta nova convocatòria, provarà sort en un mercat tan interessant i llunyà com l’Índia.

Ens alegrem molt d’haver format part d’aquest nou èxit d’Innomaq21. Després d’haver-los ajudat amb la preparació de la proposta de Fase 1 i Fase 2 de l’SME Instrument, on van rebre el finançament, hem aconseguit de nou junts una subvenció tan interessant com l’INNOWWIDE, una acció finançada per la Comissió Europea que facilita l’accés de les PIMES a mercats internacionals per mitjà del finançament d’una anàlisi de viabilitat (aspectes tècnics, de mercat, legals i socioeconòmics) o Viability Assessment Project (VAP) en cooperació (subcontractant-los) amb actors locals en tercers països. Per a aquest projecte, Innomaq21 ha decidit escollir l’Índia amb l’objectiu a llarg termini de trobar una porta que els doni accés a diversos altres mercats asiàtics.

Innomaq21 va ser una de les empreses que va defensar el seu projecte a la primera convocatòria de l’INNOWWIDE, que va finalitzar el 31 de maig de 2019, i estem encantats d’anunciar que han rebut el finançament que necessitaven. Des d’Aristos estem molt satisfets d’haver estat partíceps d’aquest èxit d’Innomaq21 i els desitgem molta sort en aquesta nova aventura asiàtica.

Segueix-nos a Twitter.