Moltes felicitats, Innomaq21!

Des d’Aristos Innovation Consulting volem felicitar al nostre client Innomaq21, per haver guanyat la primera convocatòria del INNOWWIDE, amb el seu projecte Innopowder, un revolucionari pols de metall per a la fabricació de components d’aeronaus i automòbils. Aquest pols metàl·lica d’alta qualitat, de baix cost, poc pes i amb propietats millorades, gràcies a aquesta nova convocatòria, provarà sort en un mercat tan interessant i llunyà com l’Índia.

Ens alegrem molt d’haver format part d’aquest nou èxit de Innomaq21. Després d’haver-los ajudat amb la preparació de la proposta de Fase 1 i Fase 2 de l’SME Instrument, on van rebre el finançament, hem aconseguit de nou junts una subvenció tan interessant com el INNOWWIDE, una acció finançada per la Comissió Europea que facilita l’accés de les pimes a mercats internacionals per mitjà del finançament de l’anàlisi de viabilitat (aspectes tècnics, de mercat, legals i socioeconòmics) o Viability Assessment Projects (vaps) en cooperació (subcontractació) amb actors locals en tercers països, i en la qual Innomaq21 ha decidit escollir l’Índia amb l’objectiu a llarg termini de trobar una porta que els doni accés a diversos altres mercats asiàtics.

Innomaq21 va ser una de les empreses que va defensar el seu projecte en la primera convocatòria del INNOWWIDE, que va finalitzar el 31 de maig de 2019, i estem encantats d’anunciar que han rebut el finançament que necessitava per a aquesta nova aventura asiàtica. Des d’Aristos estem molt satisfets d’haver estat partícips d’aquest èxit de Innomaq21 i els desitgem molta sort en aquesta nova aventura asiàtica.

Segueix-nos a Twitter.