Moltes felicitats, Zeropoint!

Des d’Aristos Innovation Consulting volem felicitar al nostre client, l’empresa sueca Zeropoint, per haver guanyat la Fase 2 de l’SME Instrument a la convocatòria de gener, la primera del 2019, amb el seu projecte MaxiMem.

MaxiMem és una tecnologia de compressió / descompressió patentada i innovadora que consisteix en un bloc de memòria IP de silici dins d’un xip. Explota els recursos de memòria dels dispositius informàtics de manera tan eficient que duplica la seva capacitat i l’ample de banda.

A més, millora la velocitat i el rendiment, reduint el consum d’energia actual a la meitat.  És una tecnologia d’alt rendiment, transparent per al programari d’aplicació i que evita la pèrdua de dades. Les comprimeix de manera efectiva i ultra ràpida a través d’estratègies d’implementació noves en maquinari.

El projecte començarà a l’abril de 2019 i tindrà una durada de 24 mesos.

Ens alegrem molt d’haver format part d’aquest èxit de Zeropoint, juntament amb l’empresa Avanoa. Després d’haver-los ajudat amb la preparació de la proposta de Fase 1 de l’SME Instrument, on també van rebre el finançament, ara hem aconseguit junts la Fase 2.

Li desitgem al nostre client Zeropoint la millor de les sorts en el desenvolupament del seu projecte!

Segueix-nos a Twitter.