Nou èxit d’Aristos a l’SME Instrument Fase 1 de novembre de 2018!

A la convocatòria de novembre de 2018 de l’SME Instrument fase 1, tres clients d’Aristos han resultat guanyadors i han rebut el finançament que necessitaven per dur a terme els seus projectes. Per a nosaltres és una gran notícia i volem felicitar-los per aquest èxit!

A continuació, us presentem els noms i una breu descripció d’aquests genials projectes:

1.Tol2 de Toleranzia: Una teràpia innovadora amb potencial per curar la Miastènia Gravis (MG), una malaltia de la unió neuromuscular que afecta a 2 de cada 10000 persones.

2. Haiku de Remab Therapeutics: Un nou producte farmacològic i una teràpia de primera línia per prevenir i curar malalties infeccioses adquirides a les UCI i basades en l’eliminació d’anticossos inhibitoris, que són utilitzats pels bacteris per facilitar la seva infectivitat.

3. CKDSens de Creatsens: una nova plataforma per a la gestió personalitzada de la funció renal, que descentralitza l’anàlisi dels biomarcadors amb nous sistemes de diagnòstic, és a dir, els trasllada de l’hospital a la casa del pacient, amb la qual cosa, els professionals de la salut perdran menys temps i diners en les anàlisis.

Des d’Aristos estem molt complaguts d’haver-vos ajudat a aconseguir aquest èxit i us desitgem molta sort en aquesta primera fase dels vostres projectes!

Segueix-nos a Twitter.