Proposta d’Innovation Action “SCALIBUR” aprovada

///Proposta d’Innovation Action “SCALIBUR” aprovada

FELICITATS, SOCIS DEL CONSORCI DEL PROJECTE “SCALIBUR”!

Estem encantats d’anunciar que el projecte SCALIBUR ha estat aprovat pel seu finançament a la IA (Innovation Action) amb el topic CE-SFS-25-2018 a la convocatòria del passat 13 de febrer de 2018.

SCALIBUR, (SCALable technologIes for Bio-Urban Waste Recovery) és un projecte en consorci format per 21 socis procedents de 9 països europeus, amb un pressupost d’uns 12M€ i que tindrà una durada de 4 anys.

S’involucraran en aquest projecte tant empreses privades com ajuntaments, associacions sectorials, centres de recerca i universitats.

SCALIBUR té per objectiu reduir al màxim els residus biològics generats a les poblacions europees mitjançant la introducció de noves cadenes de valor per a recuperar i transformar aquests residus, convertint-los en productes d’alt valor afegit, com proteïnes, quitina, lípids, químics i bioplàstics.

SCALIBUR tindrà una importantíssima repercussió a la societat mitjançant la implementació de models de negoci basats en l’economia circular, al mateix temps que s’involucra als generadors de residus, els ciutadans, per a aconseguir desenvolupar la tecnología per i per a la societat.

Durant el projecte es realitzaran pilots a Madrid, Albano (Itàlia) i Kozani (Grècia), però es preten extendre els resultats a nivell europeu, al mateix temps que es pren exemple de les municipalitats del nord d’Europa que millor valoritzen els seus residus.

Ens alegrem i ens sentim molt orgullosos d’haver format part d’aquest èxit, en col·laboració amb ITENE, coordinador del consorci i, a través d’ells, amb tots els socis, ajudant a preparar aquesta proposta. Estem molt il·lusionats per la gran aportació que significarà per al nostre planeta la realització d’aquest fantàstic projecte.

Segueix-nos a Twitter.

2018-08-28T10:24:55+00:00juliol 18th, 2018|Categories: Casos d'èxit, Notícies|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada