Un equip especialitzat en programes europeus de finançament de R+D.

A ARISTOS Innovation Consulting, fundada al 2010, oferim serveis a clients de tota Europa des de la nostra seu a Barcelona.

La nostra principal àrea d’acció és aconseguir finançament a fons perdut per a grans projectes d’investigació i desenvolupament i gestionar els projectes un cop començats.

Els nostres clients són emprenedors, empreses de totes les mides, universitats i centres de recerca tant públics com privats.

El nostre valor afegit és una llarga experiència en Programes Europeus de R+D (coneixement profund de les regles oficials i de les “no escrites”); un assessorament sincer sobre les possibilitats reals de cada soci; la nostra xarxa de contactes, ideal per cercar els socis més adients per a cada projecte; i el nostre personal tècnic, altament qualificat, que aporta excel·lència a cada part del procés, des de la redacció a la negociació, gestió i auditories.

El nostre rati d’èxit en detall

Horizon 2020 – 46%
SME Instrument Fase 1 – 56%
SME Instrument Fase 2/EIC Accelerator – 42%
Projectes Col·laboratius (RIA, IA, CSA) – 50%

Aquestes estadístiques estan actualitzades fins al setembre 2020. Les ràtios d’èxit van canviant cada tancament de convocatòria i els mantindrem actualitzats cada vegada tinguem nous resultats.

*  Els resultats de SME Instrument fase 1 i fase 2 inclouen també els projectes finançats per agències nacionals i regionals arran d’haver obtingut la proposta el Seal of Excellence de la Comissió Europea.

Per què ARISTOS?

 • Èxit

  Tenim un gran rati d’aprovació en els programes europeus de R+D+i. Més del 43% de les propostes preparades per ARISTOS són finançades.

 • Especialització

  Som especialistes en projectes europeus, per això no acostumem a treballar amb programes nacionals ni regionals.

 • Subvencions

  Només treballem en programes europeus d’ajuts a fons perdut, mai en prèstecs.

 • Qualitat

  Acceptem poques propostes a l’any, i per tant podem dedicar a cada una més temps i recursos sènior.

 • Reputació

  Tenim contactes d’alt nivell a la Comissió Europea i amb participants en projectes de tota Europa.

 • Partners

  Busquem el benefici mutu, ajudem a les empreses a obtenir l’ajut que necessiten per arribar als seus objectius i compartim amb elles els riscos.

Els Nostres Clients