L’Equip

Irene Larroy
Irene LarroyFundadora
Irene té una llicenciatura en enginyeria química per la Universitat de Barcelona (2001) i un PMD a ESADE (2008).
Irene s’ha especialitzat en projectes de R+D a nivell europeu i compta amb 15 anys d’experiència i currículum en programes com Horizon 2020, Eurostars i els seus predecessors.
A més, és assessora externa de la Comissió Europea, avaluadora i revisora habitual de propostes d’H2020 i Eurostars, i imparteix cursos com a experta en aquest camp a diferents països, com Jordania.
Irene, a més de ser la fundadora d’ARISTOS, és també mig malabarista, ja que és capaç de compaginar a la perfecció la seva feina amb el repte d’escriure la novel·la històrica més complexa de desenvolupar que se li ha pogut ocórrer.
Marcos Gonzalez
Marcos GonzalezDirector Executiu
Marcos és Graduat Superior en Disseny Industrial i Executive MBA per l’escola de negocis EADA. Els seus anys en departaments d’innovació i màrqueting d’empreses de gran consum i serveis, fan que trobi sempre l’enfocament ideal del negoci que les empreses necessiten per a presentar les seves propostes innovadores a l’H2020. Ell col·labora amb consultories estratègiques de negoci, acompanyant a les empreses en el desenvolupament, llançament i creixement de nous productes.
En l’àmbit personal, sempre amb el somriure a la cara, té un lema molt clar: “si algú ho pot fer, jo ho intentaré”, això el va portar a emprendre negocis, acabar un Ironman, cuinar com un gran xef i el més important… ser pare.
Jordi Aleu
Jordi AleuConsultor
Jordi és doctor en Ciències per la Universitat d’Alacant, amb especialització en Neurociències.
Ha realitzat postgraduats en Neurociència per la UIA i en R&D Management per l’UPC School. Durant més de 20 anys, en Jordi ha treballat en laboratoris de recerca (en centres públics i en empreses privades), encarregant-se de l’elaboració, gestió i avaluació de projectes científics en investigació bàsica, aplicada i preclínica.
Jordi també ha impartit cursos de grau, postgrau i màster dintre de les àrees de Biotecnologia i Ciències de la Salut en diverses universitats espanyoles (UA, UAB, UB, UMH, FUB).
La seva agudesa i el seu sarcàstic sentit de l’humor el converteixen en un contrincant temible en qualsevol discussió.
Virginia Gunn
Virginia GunnConsultora
Virginia té una llicenciatura i un màster en psicologia cognitiva i s’ha convertit en una experta en TIC després de diversos anys treballant com a consultora de projectes en disseny de software, e-commerce, bases de dades i gestió de continguts. Entre d’altres empreses, va treballar per Dell Professional Services, a on va obtindre certificació en solucions Microsoft, i també compta amb àmplia experiència en docència i traducció.
Virginia és tan texana com la bandera de l’estrella solitària, però treballar amb ARISTOS no és el seu primer rodeo i la seva vasta experiència es reflexa a les propostes que escriu per als nostres clients.
Alexandria Kyle-Hammer
Alexandria Kyle-HammerConsultora
Lexi es va graduar al Mills College amb una llicenciatura en Relacions Internacionals. La seva passió per viatjar i experimentar noves cultures la va portar a molts llocs diferents, i finalment la va dur a Barcelona, on va ser amor a primera vista. Com tants d’altres, va venir a la ciutat amb la intenció d’aprendre espanyol i viatjar per Europa, però la ciutat la va captivar i aviat es va convertir en la seva nova llar.
Va ensenyar anglès durant uns anys i després, amb l’entusiasme que la caracteritza, va decidir posar la seva experiència prèvia amb l’escriptura al món de l’escriptura de propostes.
Durant els últims anys, ha estat treballant constantment amb l’instrument PIME, un camp en el qual ha adquirit una àmplia experiència.
Lexi és una apassionada de la lectura i, durant el seu temps lliure, li encanta crear joies, practicar ioga i escapar a la natura.
Judith Rectoret
Judith RectoretConsultora
Armada amb la seva formació en temes administratius, el seu English Proficiency i els seus coneixements de retoc fotogràfic i de disseny gràfic, Judith redacta i tradueix tot el que sigui necessari, al mateix temps que et crea quantes infografies li demanis. Judith va treballar durant deu anys a Henkel Ibérica i amb anterioritat va treballar també a empreses com Círculo de Lectores, Winterthur, Laboratorio de Diagnóstico General i d’altres, a través d’una agència externa. També ha donat classes d’anglès per a nens i adults; realitzat la correcció ortotipogràfica, d’estil i de contingut d’una novel.la; escrit contes curts per a la ràdio; i composat lletres de cançons per a músics.
La Judith diu que escriu relats i novel·les i, per la seva vocació de contacontes, ara es dedica a escriure propostes pels nostres clients.
Mark Cloostermans
Mark CloostermansConsultor
Mark va estudiar literatura i lingüística en anglès i holandès a la Universitat d’Anvers. Té més de 15 anys d’experiència escrivint contingut i editant textos d’altres. Ha treballat com a periodista independent per a, entre d’altres, De Standaard (un diari belga) i Boekblad, una revista B2B holandesa que informa sobre idees innovadores en el comerç de llibres. També treballa com a redactor (per a l’agència de comunicació belga INK, entre d’altres). A en Mark li agrada escriure de manera accessible sobre innovació: tot entusiasme, res d’argot. És autor d’uns 5 llibres, entre ells, The 500 Hidden Secrets of Barcelona i Spoiler, aquest últim una col·lecció d’assajos sobre sèries de televisió i els clàssics literaris que els van inspirar. Publica blogs de ressenyes de llibres a la seva pàgina de YouTube: https://bit.ly/2zXXu3h
David Basullas
David BasullasConsultor
David és Llicenciat en Dret per l’UAB amb un Màster en E-Business per l’Universitat Ramon Llull.

Ha treballat més de 15 anys en una multinacional financera desenvolupant tasques d’analista d’operacions, vendor management i project manager.

És un enamorat de la lectura en paper, encara que els últims anys s’ha passat a l’e-book perquè el seu fill ocupa cada cop més espai a casa seva i al seu cor.

Verónica Trueba
Verónica TruebaConsultora
Verónica té el grau de Biología de l’Universitat de Barcelona. La seva carrera la va portar a investigar durant tres anys sobre processos de regeneració cel·lular en planàries com a organisme model al Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de l’Universitat de Barcelona. Tanmateix, ha col·laborat amb diferents centres de recerca, com l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). Malgrat la seva curta edad, la Verònica te una àmplia experiència en escriure articles i publicacions científiques i també ha donat classes d’anglès en acadèmies oficials durant diversos anys. A més del seu perfil científic, Verònica es troba actualment estudiant Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona, on toca el piano com a instrument principal. En l’àmbit personal, Verònica sent una profunda curiositat per l’èsser humà, per la qual cosa sempre la trobaràs a xerrades, congressos, presentacions o simplement a una jam session musical gaudint d’un treball ben executat.
Carlotta Daldoss
Carlotta DaldossHead of Administration
Carlotta és llicenciada en ciències estadístiques per la Università di Trento i té àmplia experiència en empreses de serveis i en sectors industrials com maquinària o alimentació.
També és experta en marketing, web 2.0 i comerç internacional.
Carlotta és el punt de contacte amb els nostres clients, a més de portar tots els temes contractuals amb la Comissió Europea.
Amb el seu etern somriure, Carlotta s’encarrega de gestionar els aspectes comercials de l’empresa, encomanant la seva alegria a tot l’equip i als nostres clients.
Carolina Saavedra
Carolina SaavedraAdministration
Carol és llicenciada en Enginyeria Informàtica per la Pontifícia Universitat Javeriana de Cali, Colòmbia; però, essent una apassionada de la comunicació i les relacions entre les persones, ha dedicat gran part de la seva vida laboral a treballar com a comercial. Els últims anys ha gestionat, formant equip amb el seu marit, la seva pròpia empresa de restauració.
Dona inquieta, també està en procés d’acabar la seva primera novel·la i ha aprofundit en l’aprenentatge i posada en pràctica del Màrqueting Digital, camp per al qual ha arribat a Aristos.
Mare de dos nens fantàstics, la Carol gestiona també el contacte directe amb els nostres clients i és, juntament amb la Carlotta, una persona de referència a la nostra oficina.

Els Nostres Clients