Els nostres serveis en detall

A ARISTOS som experts en programes europeus de R+D, especialment el programa HORIZON 2020.

Només treballem en programes europeus (ni regionals ni nacionals) i només en ajuts a fons perdut (no en forma de préstec).

Oferim 5 tipus de serveis per a Horizon 2020:

Estratègia d'Innovació

Analitzem gratuïtament les teves idees i projectes per aconsellar-te com podrien tenir més possibilitats. El teu èxit serà el nostre!

Tu innoves i Aristos t'ajuda a orientar la teva proposta

Tot i que siguin fonamentats en idees innovadores i de gran impacte, no tots els projectes encaixen a cada topic. Nosaltres dirigim la teva proposta cap a l’instrument més adequat. …………….

Més Info

Preparació de Propostes

Ens encarreguem de tot el procés de preparació i lliurament de la proposta de projecte. Som especialistes en H2020 i Eurostars.

El nostre client és en tot moment el líder del projecte

Et donem suport en la preparació i presentació de la teva proposta: selecció de la convocatòria més adequada, disseny general del projecte, recerca de socis, redacció, presentació i negociació del Grant Agreement.

Més Info

Revisió de Propostes

Vas presentar el teu projecte i no ha estat finançat? T'ajudem a millorar la teva proposta per incrementar les teves possibilitats.

Torna a intentar-ho amb el nostre ajut!

Gràcies a la nostra gran experiència en redacció i presentació de projectes europeus podem ajudar-te a presentar una proposta millorada per optimitzar al màxim les teves possibilitats de resultar financiat.

..

Más Info

Servei Integral

T'ajudem oferint-te un servei integral perquè tu puguis dedicar-te només als aspectes més tècnics del projecte

Preocupa't només de la teva contribució d'expert

T’ajudem a cada pas: identificació de la idea, formació del consorci, preparació i presentació de la proposta, assistència a la preparació del Grant Agreement i gestió del projecte.

Més Info

Formació en H2020

Et formem perquè no et quedi cap dubte sobre com gestionar projectes de R+D+i i preparar una proposta d'èxit.

Segons les teves necessitats, t'oferim diverses alternatives

Oferim cursos oberts, formació in-house per a grups petits i coaching avançat destinat a la preparació i la gestió de projectes europeus. Perquè n’obtinguis un coneixement complert. …..

Més Info

Per què ARISTOS?

  • Tenim un alt rati d’aprovació en els programes europeus de R+D+i
  • Som especialistes en projectes europeus, per això no acostumem a treballar amb programes nacionals ni regionals
  • Només treballem en programes europeus d’ajuts a fons perdut, mai en préstecs
  • Acceptem poques propostes a l’any per a poder dedicar a cada una més temps i recursos sènior
  • Tenim contactes d’alt nivell a la Comissió Europea i amb participants en projectes de tota Europa
  • Busquem el benefici mutu, ajudem a les empreses a obtenir l’ajut que necessiten per a arribar als seus objectius i compartim els riscos amb elles.

El que diuen de nosaltres

Aristos disposa de tots aquells valors fonamentals per a comptar amb ells com a consultors en la nostra companyia, és a dir, transparència, humilitat, disciplina, serietat, rapidesa i professionalitat. Una empresa amb un equip humà digne d’elogis. Un partner imprescindible.

Pere Manel del Camp, Co-fundador i CEO de Cornea Project

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting en relació a la preparació de propostes de projectes per al Programa Europeu Horitzó 2020 ha estat de gran ajut per a nosaltres. El curs ha estat molt interactiu i ens ha permès conèixer informació pràctica i valuosa que ens ajudarà a incrementar tant el nostre èxit com el nostre retorn en aquest programa europeu tan competitiu.

Javier Ferrís, Promotor de Projectes de R+D i Innovació de l'Instituto de Biomecánica de Valencia (IBV)

La nostra experiència amb Aristos ha estat molt satisfactòria. Tot el seu equip ha demostrat un perfecte coneixement que s’ha traduït en resultats molt positius.

Ricardo Parra, Director i Co-fundador de PlayforApply

L’ajut d’Aristos ha estat fonamental per entendre cóm enfocar millor el nostre projecte i aconseguir que li resulti més interessant a l’avaluador. Aquest és el gran valor afegit que ens va oferir Aristos. Estic segur que va ser un aspecte crucial perquè guanyéssim la fase 2 de l’instrument per a PIMES H2020. Indubtablement, comptarem amb Aristos per a futurs projectes.

Carlos Pardo CEO de KDPOF

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria sobre Preparació de Projectes Col·laboratius H2020 va tenir molt bona acollida pels investigadors i tècnics, incloent coneixements pràctics a partir d’una dilatada i valuosa experiència en el suport i consultoria a institucions de recerca i empreses.

David Greiner, Director d'Organització Científica i Promoció de la Recerca de la Fundación Canaria Parque Científico Tecnológico de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria (FCPCT-ULPGC)
Per a més informació, contacta’ns!