El teu èxit és el nostre èxit!

Analitzem gratuïtament les teves idees i projectes per a aconsellar-te sobre la millor manera d’incrementar les possibilitats de que resultin finançats tant en Horitzó 2020 com en el nou programa Horitzó Europa.

És important tenir en compte que, tot i que un negoci gaudeixi d’un gran èxit de mercat, no vol dir que pugui encaixar a qualsevol topic. Determinar quin és el topic més adequat per a presentar el teu projecte és un punt essencial per a augmentar el seu potencial d’èxit.

Amb la nostra expertise dirigim la teva proposta cap a l’instrument indicat, per què tu puguis dedicar-te a innovar sense preocupar-te de res més.

0M€
És el total finançat a H2020 als nostres clients en aquest programa.

La nostra experiència amb Aristos ha estat molt satisfactòria. Tot el seu equip ha demostrat un perfecte coneixement que s’ha traduït en resultats molt positius.

Ricardo Parra, Director i Co-Fundador de PlayforApply

Estem molt satisfets amb la col·laboració d’ARISTOS en la preparació d’una proposta per a un projecte SME Instrument Fase 1. L’experiència i competència d’ARISTOS ha estat determinant perquè la proposta fos finançada.

J. Manuel Moreno, CEO de Sense4Care

L’ajut d’Aristos ha estat fonamental per entendre cóm enfocar millor el nostre projecte i aconseguir que li resulti més interessant a l’avaluador. Aquest és el gran valor afegit que ens va oferir Aristos. Estic segur que va ser un aspecte crucial perquè guanyéssim la fase 2 de l’instrument per a PIMES H2020. Indubtablement, comptarem amb Aristos per a futurs projectes.

Carlos Pardo CEO de KDPOF

Aristos disposa de tots aquells valors fonamentals per a comptar amb ells com a consultors en la nostra companyia, és a dir, transparència, humilitat, disciplina, serietat, rapidesa i professionalitat. Una empresa amb un equip humà digne d’elogis. Un partner imprescindible.

Pere Manel del Camp, Co-fundador i CEO de Cornea Project

Vols descobrir si podries aconseguir finançament del programa H2020 y del nou Horizon Europe?

T’aconsellem sobre les teves possibilitats reals

Contacta amb nosaltres

Últims projectes finançats

Estem encantats de presentar les empreses d’excel·lència que, amb la col·laboració d’Aristos en la preparació de la proposta presentada a la Comunitat Europea, han aconseguit el finançament H2020 per al seu projecte.