Formació específica en programes europeus d’R+D+i

La formació específica en programes europeus d’R+D+i és un dels serveis més demandats. En Aristos proposem 3 formules diferents, per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client:

Design

Cursos periòdics de formació bàsica, intermèdia o avançada

introducció als programes europeus d’R+D+i, oportunitats de finançament, redacció de propostes, negociació de contractes amb la Comissió Europea, Propietat Intel·lectual de projectes, etc.

Formació in-house per a petits grups

adaptada a les necessitats de cada client, de forma totalment personalitzada.

Coaching avançat

acompanyament al client per ajudar-lo a desenvolupar habilitats específiques relacionades amb la preparació i gestió de projectes europeus.

Contacta’ns sense compromís per a més informació. Estudiarem junts el que més s’ajusti a les teves necessitats

El que diuen de nosaltres

Estem molt satisfets amb la formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting en preparació de propostes de projectes per al Programa Europeu Horitzó 2020. El curs ha estat molt interactiu i ens ha permès conèixer informació pràctica i valuosa que ens ajudarà a incrementar el nostre èxit i retorn a aquest programa Europeu tan competitiu.

Javier Ferris, Promotor de Projectes de R+D i Innovació Institut de Biomecànica de València (IBV)

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria sobre Preparació de Projectes Col·laboratius H2020 va tenir molt bona acollida pels investigadors i tècnics, incloent coneixements pràctics a partir d’una dilatada i valuosa experiència en el suport i consultoria a institucions de recerca i empreses.

David Greiner, Director d'Organització Científica i Promoció de la Recerca de la Fundación Canaria Parque Científico Tecnológico de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria (FCPCT-ULPGC)

Els Nostres Clients

Els clients d’ARISTOS varien des de petites i mitjanes empreses fins a universitats, empreses farmacèutiques, importants hospitals i institucions públiques o privades de qualsevol tipologia:

Per a més informació contacta’ns!