Preparació d’una proposta liderada pel nostre client

És el servei més sol·licitat i la nostra veritable especialitat. Més del 40% de les propostes preparades per ARISTOS els darrers 3 anys han resultat finançades. Ens mantenim en contacte permanent amb el client mentre ens encarreguem de tot el procés de preparació i lliurament de la proposta de projecte (encaix en la convocatòria, disseny del projecte, recerca de socis, redacció i lliurament de la proposta i negociació del contracte).

0M€
És el total finançat als nostres clients amb les propostes que els hem ajudat a preparar en els programes marc H2020 i FP7.

La nostra experiència amb Aristos ha estat molt satisfactòria. Tot el seu equip ha demostrat un perfecte coneixement que s’ha traduït en resultats molt positius.

Ricardo Parra, Director i Co-Fundador de PlayforApply

Estem molt satisfets amb la col·laboració d’ARISTOS en la preparació d’una proposta per a un projecte SME Instrument Fase 1. L’experiència i competència d’ARISTOS ha estat determinant perquè la proposta fos finançada.

Joan Cabestany, Co-founder & Advisor de Sense4Care

L’ajut d’Aristos ha estat fonamental per entendre cóm enfocar millor el nostre projecte i aconseguir que li resulti més interessant a l’avaluador. Aquest és el gran valor afegit que ens va oferir Aristos. Estic segur que va ser un aspecte crucial perquè guanyéssim la fase 2 de l’instrument per a PIMES H2020. Indubtablement, comptarem amb Aristos per a futurs projectes.

Carlos Pardo CEO de KDPOF

Aristos disposa de tots aquells valors fonamentals per a comptar amb ells com a consultors en la nostra companyia, és a dir, transparència, humilitat, disciplina, serietat, rapidesa i professionalitat. Una empresa amb un equip humà digne d’elogis. Un partner imprescindible.

Pere Manel del Camp, Co-fundador i CEO de Cornea Project

Has presentat una proposta a l’SME instrument/EIC Accelerator i no ha estat finançada?

T’ajudem a millorar-la perquè ho puguis tornar a intentar

Contacta amb nosaltres

Últims projectes finançats

Estem encantats de presentar a les empreses d’excel·lència que, amb la col·laboració d’Aristos en la preparació de la proposta presentada a la Comunitat Europea, han aconseguit el finançament H2020 per al seu projecte.