Revisió de propostes

Si ja has presentat alguna vegada el teu projecte i no ha estat finançat al programa H2020 nosaltres podem revisar la teva proposta per a fer-la més atractiva de cara a l’avaluador. Millorant la teva proposta s’incrementen també les teves possibilitats d’èxit.

Analitzem prèviament la teva proposta per a poder aconsellar-te quin dels nostres dos serveis et convé més:

Per a més informació contacta amb nosaltres!

Últims projectes finançats

Estem encantats de presentar les empreses d’excel·lència que, amb la col·laboració d’Aristos en la preparació de la proposta presentada a la Comunitat Europea, han aconseguit el finançament H2020 per al seu projecte.

El que diuen de nosaltres

Aristos disposa de tots aquells valors fonamentals per a comptar amb ells com a consultors en la nostra companyia, és a dir, transparència, humilitat, disciplina, serietat, rapidesa i professionalitat. Una empresa amb un equip humà digne d’elogis. Un partner imprescindible.

Pere Manel del Camp, Co-fundador i CEO de Cornea Project

La formació impartida per ARISTOS Innovation Consulting en relació a la preparació de propostes de projectes per al Programa Europeu Horitzó 2020 ha estat de gran ajut per a nosaltres. El curs ha estat molt interactiu i ens ha permès conèixer informació pràctica i valuosa que ens ajudarà a incrementar tant el nostre èxit com el nostre retorn en aquest programa europeu tan competitiu.

Javier Ferrís, Promotor de Projectes de R+D i Innovació de l'Instituto de Biomecánica de Valencia (IBV)

La nostra experiència amb Aristos ha estat molt satisfactòria. Tot el seu equip ha demostrat un perfecte coneixement que s’ha traduït en resultats molt positius.

Ricardo Parra, Director i Co-fundador de PlayforApply

L’ajut d’Aristos ha estat fonamental per entendre cóm enfocar millor el nostre projecte i aconseguir que li resulti més interessant a l’avaluador. Aquest és el gran valor afegit que ens va oferir Aristos. Estic segur que va ser un aspecte crucial perquè guanyéssim la fase 2 de l’instrument per a PIMES H2020. Indubtablement, comptarem amb Aristos per a futurs projectes.

Carlos Pardo CEO de KDPOF